Sparren, netwerken en kennisdelen
tijdens de nonference

ma 14 okt

Heb jij je al ingeschreven voor de nonference op maandag 25 november in het Koelhuis in Zutphen? Op deze dag kun je de digitale conditie van jouw organisatie verbeteren. Zo hoor je hier inspirerende praktijkverhalen van erfgoedinstellingen. Je kunt sparren met de digitaal-erfgoed-coach en je kunt netwerken met vakgenoten.

Kritische zelfreflectie

Ook houdt universitair hoofddocent en inspirator Martijn Duineveld een prikkelend betoog over effectief samenwerken tussen organisaties.  De titel van zijn betoog is: Kritische zelfreflectie als medicijn tegen veranderingspijn. Martijn licht alvast een tipje van de sluier op: ‘Ik ga in op de mogelijkheden en belemmeringen voor organisaties om samen te werken. Voor effectief samenwerken bestaat geen receptenboek. Maar je kunt een boel ellende en gedoe voorkomen door constructief-kritisch naar je eigen organisatie te kijken.’

Vol is volIedereen is welkom: erfgoedprofessionals (zowel betaald als vrijwillig) uit het hele land en uit alle sectoren. Ook voor kleinere instellingen is dit een mooie gelegenheid om aan te haken bij het netwerk. 25 november lijkt nu nog ver weg. Maar: vol is vol. Dus schrijf je snel in op de NDE-website. Daar vind je ook meer informatie over het programma.

Inspirator Martijn Duinveld

 

 

< Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *