Schrijf je in voor de nonference
‘Digitaal Fit in het netwerk’

wo 11 sep

Op maandag 25 november trappen we de Week van het Digitaal Erfgoed gezamenlijk af met een ‘nonference’ bij het Koelhuis in Zutphen. Met het thema ‘Digitaal fit in het netwerk’ is dit een ideale gelegenheid om je digitale conditie te verbeteren. Deelname is kosteloos. Op de website van het Netwerk Digitaal Erfgoed kun je je aanmelden voor deze bijeenkomst.

Wat gaan we doen?

De nonference draait om groei: het versterken van jouw netwerk en het vergroten van je vaardigheden. Wat is jouw conditie wat betreft het zichtbaar, bruikbaar en houdbaar maken van digitaal erfgoed? Met praktische sessies helpen instellingen elkaar deze dag op weg. Ook ontmoet je de digitaal-erfgoed-coach van jouw regio en kun je ‘workouts’ doen om binnen jouw organisatie de volgende stap te kunnen zetten. Iedereen kan trainen op zijn of haar eigen niveau en interessegebied.

Dagvoorzitter Kirsten Paulus begeleidt de nonference. Zij is presentatrice bij L1, de regionale omroep van Limburg. En Martijn Duinveld, universitair hoofddocent bij de Cultural Geography Group Wageningen University, deelt tijdens de nonference met ons zijn visie op erfgoed, netwerkvorming en ‘nubbles’- netwerk bubbels.

Iedereen is welkom: erfgoedprofessionals (zowel betaald als vrijwillig) uit het hele land en uit alle sectoren. Ook voor kleinere instellingen is dit een mooie gelegenheid om aan te haken bij het netwerk.

Inschrijven en programma

Ben jij klaar voor de start? Schrijf je dan in voor de nonference op de website van Netwerk Digitaal Erfgoed.

< Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *