Nonference ‘Digitaal fit in het netwerk’

ma 25 nov

Nonference ‘Digitaal fit in het netwerk’

Deel dit event:  

ma 25 nov

11:30 - 18:00

Koelhuis, Zutphen


Op maandag 25 november trappen we de Week van het Digitaal Erfgoed in stijl af met een ‘nonference’ bij het indrukwekkende Koelhuis in Zutphen. Met het thema ‘Digitaal fit in het netwerk’ is dit een ideale gelegenheid om je digitale conditie te verbeteren.

Het Koelhuis in Zutphen in vroegere tijden

Wat gaan we doen?

De nonference draait om groei: het versterken van jouw netwerk en het vergroten van je vaardigheden. Wat is jouw conditie wat betreft het zichtbaar, bruikbaar en houdbaar maken van digitaal erfgoed? Met praktische sessies helpen instellingen elkaar deze dag op weg. Ook ontmoet je de digitaal-erfgoed-coach van jouw regio en kun je ‘workouts’ doen om binnen jouw organisatie de volgende stap te kunnen zetten. Iedereen kan trainen op zijn of haar eigen niveau en interessegebied.

Dagvoorzitter Kirsten Paulus begeleidt de nonference. Zij is presentatrice bij L1, de regionale omroep van Limburg. En Martijn Duinveld, universitair hoofddocent bij de Cultural Geography Group Wageningen University, inspireert ons tijdens de nonference met zijn visie op erfgoed, netwerkvorming en ‘nubbles’- netwerk bubbels.

Iedereen is welkom: erfgoedprofessionals (zowel betaald als vrijwillig) uit het hele land en uit alle sectoren. Ook voor kleinere instellingen is dit een mooie gelegenheid om aan te haken bij het netwerk.

Meer weten en inschrijven?

Op de website van het Netwerk Digitaal Erfgoed lees je meer over het programma. Ook kun je je daar kosteloos inschrijven. Meer informatie over dagvoorzitter Kirsten Paulus vind je op deze pagina, en meer informatie over inspirator Martijn Duinveld vind je op deze pagina.

Aanmelden ▶︎< Terug naar agenda

< Terug