Alle data verzamelen

wo 27 nov

Alle data verzamelen

Deel dit event:  

wo 27 nov

14:00 - 16:00

Muziekweb Rotterdam, Rotterdam


Deze sessie gaat in op de samenwerking, strategie, organisatie en techniek van thematische erfgoedportals, waarvan er de laatste jaren veel zijn ontwikkeld. Hoe pak je de (door)ontwikkeling aan? Wat zijn de do’s en don’ts? En hoe voorzie je in een behoefte of creëer je draagvlak onder stakeholders? Tijdens deze sessie horen we hier meer over van Muziekweb, een themaportal dat recent is gestart en van Modemuze, dat al langer bestaat.

Digitale Collectie

Verder horen we meer over  het portal Digitale Collectie. Wat is hun rol in het landschap van landelijke, provinciale en thematische verzamelpunten? En hoe staat dit in relatie tot de rest van Europa? De beheerder, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, vertelt ons meer over de strategie, ontwikkeling en toekomstplannen. 

Aggregatielandschap

En, last but not least, gaan we ook nog in op de stand van zaken van het project ‘Organiseren van het aggregatielandschap’.

Aanmelden

Lijkt deze sessie je interessant? Dan verwelkomen we je heel graag op 27 november in Rotterdam. Je kunt je hieronder inschrijven.

Aanmelden ▶︎< Terug naar agenda

< Terug